Frissítve

2022.02.02. 17:50

Tűz volt egy győrsági családi házban - A tűzoltók egy holttestet találtak az épületben

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint, szerda délután háromnegyed ötkor érkezett hozzájuk a jelzés, hogy Győrságon ég egycsaládi ház.

Tizenhárom tűzoltó négy járművel azonnal a helyszínre sietett, és több oldalról oltani kezdték a nyolcvan négyzetméteres házat. Két szoba teljes terjedelmében égett, a harminc négyzetméteren pusztító lángok átterjedtek a gerendákra is. A lángok közül kihoztak egy gázpalackot is, megelőzve ezzel, hogy az felrobbanjon. Fél óra alatt sikerült megfékezni a lángokat.

 

A tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak az épületben. 

A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálat fogja feltárni.

 

Korában írtuk:

Tűz ütött ki egy családi ház egyik helyiségében Győrságon, a Lalka utcában. A lángok egy másik helyiségre, valamint a gerendázatra és a padlástérre is átterjedtek. A pannonhalmi hivatásos és az önkéntes, illetve a győri hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, két vízsugárral a füsttel telítődött helyiségek lángjait, egy vízsugárral a padlástér tüzét fékezték meg. Az egységek a munkálatok közben találtak egy gázpalackot, amelyet nem ért hőhatás - közölte szerdán, néhány perccel este fél hat után a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában