Lebuktak a tolvajok

2022.02.13. 09:05

Két férfi egy győri kertészetből lopott

Egy győri kertészet kerítésén mászott át két férfi, majd onnan fémhulladékokat vittek el.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, szombaton kaptak bejelentést arról, hogy két idegen bement egy győri kertészetbe, ahonnan különböző fémtárgyakat szedtek össze, majd kerékpárral távoztak. A bejelentő távolról követte a feltételezett elkövetőket, és telefonon informálta a rendőröket arról, hogy merre haladnak éppen a tolvajok. 

 

A járőrök rövid időn belül feltartóztatták a két kerékpárost – egy 56 és egy 22 éves helybéli lakost -, akiknél megtalálták az ellopott fémhulladékokat. Átvizsgálták a csomagjaikat és a ruházatukat, ennek során a fiatalabb férfinál kábítószergyanús anyagot találtak. 

 

Az egyenruhások mindkettőjüket elfogták, majd a rendőrkapitányságon lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 22 éves fiatalemberrel szemben drogtesztet végeztek, ami pozitív lett, ezért neki kábítószer birtoklásának vétsége miatt is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában