Kórházba került

2022.02.24. 09:08

A zebrán gázoltak el egy 67 éves asszonyt Mosonmagyaróváron

police.hu

Mosonmagyaróváron a Károly utcában, a Malomszer utca irányába közlekedett személygépkocsijával egy 33 éves férfi szerdán délután fél hatkor. Amikor a Malomszer utcánál lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyhez ért – vélhetően figyelmetlensége miatt – nem adott elsőbbséget a zebrán szabályosan áthaladó budaörsi nőnek, és elütötte. Az asszony a jármű motorháztetőjére esett, majd onnét az aszfaltra zuhant.

A balesetben a gyalogos megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Az asszony a jármű motorháztetőjére esett, majd onnét az aszfaltra zuhant.

Forrás: police.hu

Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét:

  • Az autósok fokozottabb figyelemmel és óvatossággal közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket, valamint az olyan területeket, ahol bárki az úttestre léphet!
  • A gépjárművezetők körültekintően, előzékenyen és a szabályokat, a közúti jelzőtáblák figyelmeztetéseit és előírásait betartva közlekedjenek!
  • A gyalogosok - mielőtt az úttestre lépnek - mindig legyenek körültekintőek, és győződjenek meg arról, hogy biztonságosan át tudnak kelni az úton anélkül, hogy veszélyhelyzetbe kerülnének!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában