Segítsen, ha felismeri!

2022.01.16. 10:20

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

Egy nőt azzal gyanúsítanak, hogy több ruhából is eltávolította a lopásgátlót és azokat ellopta.

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság 08010/4713/2021. bűnügyi számon lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az elkövetőről a bolt biztonsági kamerái felvételt készítettek. Kattintson IDE>> a képekért!

 

A rendőrség közleménye szerint, a rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021. december 12-én 17 óra 45 perckor Győrben, a Budai utcában található bevásárlóközpont egyik üzletéből különféle ruházati árucikkeket lopott el oly módon, hogy azokból az áruvédelmi eszközöket eltávolította.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában