Kékfény

2022.01.28. 08:39

Cserben hagyták a biciklis lányt Nagyszentjánoson

Nemrégiben Nagyszentjános belterületén egy gépkocsi vezetője elütött egy kerékpárost, majd anélkül, hogy a részére segítséget hívott volna, elhagyta a helyszínt.

kisalfold.hu

A sérültet a mentőszolgálat munkatársai látták el. A fiatal lány elmondta, hogy biciklivel közlekedett a Fő utcán, amikor egy autós – miközben megpróbálta őt kikerülni – nekiütközött. A kerékpáros az ütközéstől az út menti füves területre esett és megsérült. A jármű egy rövid időre megállt, utasai ki is szálltak megnézni, mi történt, azonban néhány pillanat múlva visszaültek a kocsiba és a tőlük elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtottak. A rendőrségi helyszínelők megkezdték a balesetet okozó gépkocsi felkutatását.

 

Később, a szemle ideje alatt a balesetet okozó gépkocsi román állampolgárságú vezetője négy, szintén román utasával együtt visszatért a helyszínre. A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították őket, majd a sofőrt segítségnyújtás elmulasztásának bűntette, utasait pedig e bűncselekmény vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában