Rendőrségi felhívás

2021.12.08. 11:00

Karambolozott, majd továbbhajtott egy sofőr Győrben

A rendőrség tájékoztatása szerint, 2021.12.04.-én 16 óra 55 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett Győrben az Árpád utcán, a Teleki utca felől Gárdonyi G. út irányába. 

A Gárdonyi Géza út kereszteződésében a jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a neki jobbról a Gárdonyi Géza utcán a Szent István út felől közlekedő és a Bajcsy Zs. utca irányába tartó Opel Astra típusú gépkocsinak, és az autója elejével az Opel bal oldalának ütközött. A történtek után az ismeretlen sofőr a helyszínről megállás nélkül távozott. Az eset során személyi sérülés nem történt.

 

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja, a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán ( Győr Szövetség utca 17. szám alatt) személyesen, vagy az 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában