A szakmai munka elismerése

2021.12.11. 16:25

Dicséret és jutalom a Győr-Moson-Sopron megyei rendőröknek

A megyei kapitányság, és a készenléti rendőrség munkatársai, valamint a megyében bűnügyi és rendészeti területen dolgozó hivatásos rendőrök részesültek elismerésben.

Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon december 9-én ünnepélyes állománygyűlés keretében,ézsi Csaba András Győr polgármestere, Szabó Zsolt Abda polgármestere, valamint  Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a megyében szolgálatot teljesítő munkatársaknak kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként adtak át jutalmakat.

 

Forrás: police.hu

 

Urbán Zoltán László négy munkatársat, Dézsi Csaba András - Szabó Ferenc r. ezredes, a Készenléti Rendőrség megbízott igazgatója jelenlétében - a Készenléti Rendőrség állományába tartozó két kollégát, valamint negyvenöt, a megyében bűnügyi és rendészeti területen dolgozó hivatásos rendőrt, illetve Szabó Zsolt, három körzeti megbízottat dicséretben és jutalomban részesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában