brutális tett

2021.11.12. 11:59

Leszúrta a szomszéd kutyáját egy férfi Vas megyében, mert az átbújt a kerítésen

Gazdái szerint a szomszéd hidegvérrel végzett kutyájukkal, a malamutot leszúró férfi szülei viszont azt állítják, a fiúnak nem volt más választása, hiszen anyját és saját kutyáját védte.

Forrás: VAOL

Fotó: Unger Tamás

Kutyájának brutális megöléséről számolt be a körmendi Májer Petra szerdán a közösségi oldalán. A bejegyzés szerint az történt, hogy miután egyik kutyájuk, Démon, az alaszkai malamut a kerítés alatt átbújva megtámadta a szomszédban élő pulit, a szomszédasszony, annak bátyja és fia értek oda először a kutyákhoz – írja a VAOL.

Gyorsan szétválasztották őket, ám annak ellenére, hogy Démon az embereket nem támadta, a puli pedig már nem volt veszélyben, hiszen időközben elszaladt, egy husánggal agyba-főbe verték, majd – itt egy a posztból vett idézet következik – „a fiatalember előkapott egy vadászkést, anyu kiabálta, hogy ne merd megtenni, mire ő közölte, hogy megölöm. Sajnos megtette, kétszer szúrta nyakon, 15 centiméteres mély sebet okozva neki. Azonnal rohantunk az állatkórházba, ahol az orvos közölte, hogyha azonnal ellátja egy orvos, akkor sem lehetett volna megmenteni.”

Fotó: Unger Tamás

A portál megszólította az érintett szomszédot is, a szülők szerint a fiuk csak az anyját és saját kis pulijukat védte. Ráadásul elmondásuk szerint a két kutya évek óta rettegésben tartotta őket. Látleletet vetettek a puliról, és örülnek, ha lesz nyomozás az ügyben, mivel szerintük az majd tisztázza őket. Mint hangsúlyozták, sajnálják a kutyát, hiszen soha nem az állat a hibás, hanem a gazdája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában