lánglovagok

2021.10.18. 10:00

Tűz ütött ki egy győri nyolcadik emeleti lakásban – 15 embert menekítettek ki a tűzoltók – galéria

A tűzoltókat a Kovács Margit utcába riasztották.

kisalfold.hu

14.05 – Időben sikerült elhagyni a lakást

„Tűz keletkezett Győrben, egy nyolcadik emeleti lakásban, a Kovács Margit utcában hétfőn reggel. A tűzhöz győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik gyorsan a helyszínre értek és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával rövid időn belül eloltották a lángokat. A tűz oltásával egyidőben a nyolcadik és a felette lévő emeletek 15 lakóját lekísérték a füsttel telített lépcsőházból.

A tűzzel érintett lakásban egy szobában ágy és a berendezési tárgyak égtek, valamint az előszoba is károsodott. A tűz keletkezésekor egy ember volt az ingatlanban, ő időben elhagyta lakást és szólt a szomszédoknak, akik értesítették a tűzoltókat” – közölte portálunkkal Ruskáné Takács Anita tűzoltó százados, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

9.59 – Eloltották a győri lakástüzet

Az egységek az épületből tizenöt embert menekítettek ki. A rajok az utómunkálatokat végzik, és átszellőztetik az épület felső, füsttel telítődött szintjeit. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Korábban

Tűz keletkezett Győrben, egy nyolcadik emeleti lakásban, a Kovács Margit utcában. A győri hivatásos tűzoltók a nagy füst miatt légzőkészülékben hatoltak be a lakásba, majd egy vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A helyszínre riasztották a lébényi és a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában