Közlekedés

2021.10.19. 16:08

Tragikus baleset az M1-esen – Több jármű ütközött Bábolnánál, öten a helyszínen meghaltak – fotók

Forrás: police.hu

Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

20.32 – Megindult a forgalom

Megindult a forgalom az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Bábolna térségében, ahol kedd délután öten haltak meg egy balesetben, de a torlódás miatt a járművek csak lassan haladhatnak – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

19.08 – Fotókon a tragikus baleset

 

17.02 – Egy további sérült

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére.

Öt ember – két nő és három férfi – halt meg.

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők – tette hozzá a szóvivő.

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

15.42 – Öten haltak meg a balesetben

A jelenlegi adatok szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben.

Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették.

Az érintett útszakaszon továbbra is teljes útlezárás van érvényben.

A Győr felé vezető oldalon a rendőrök továbbra is leterelik a forgalmat az autópályáról.

15.12 – Több jármű ütközött az M1-esen

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben.

A balesetben többen megsérültek.

Az érintett útszakaszon a rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a Concó pihenőnél leterelik az autópályáról.

A sztrádára visszatérni Nagyszentjánosnál lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában