Baleset

2021.10.25. 20:46

Kamionnal karambolozott egy autó az M1-esen Győrszentivánnál – A kamionból folyt a gázolaj

Karambolozott egy kamion és egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségébe hétfőn este.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Nagy Gábor

Két gépjármű ütközött az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 112-es kilométerszelvényben. Az egyenruhások a szemlét és műszaki mentést 22 óra 18 perckor befejezték, így mindkét sávot használhatják a gépjárművek.

Előzmények – Karambolozott egy kamion és egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében a 111. és a 112. kilométer között. A kamion akadályozza a forgalmat, és gázolaj folyik belőle. Műszaki mentés céljából a győri hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére – közölte a katasztrófavédelem.

Fotó: Nagy Gábor / Kisalföld

Az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, a 112-es kilométerszelvény közelében 2021. október 25-én 19 óra 30 perckor – jelenleg ismeretlen módon és körülmények miatt – két gépjármű ütközött. A szemle és a mentés idejére a közlekedők egy sávot vehetnek igénybe – közölte a police.hu oldalán a rendőrség.

Felhívják a figyelmet, hogy az adott útszakaszon torlódás várható, így körültekintően és türelmesen közlekedjenek!

Az Útinform tájékoztatása szerint, a leállósávban haladhat a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában