Kék hírek

2021.10.17. 11:55

Falatozás közben érték tetten a 19 éves ittas betörőt Győrben, aki a kutyaajtón jutott be a házba

Éppen a hűtőben talált kolbászt és üdítőt fogyasztotta, amikor tetten érték.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Szombaton hajnalban érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint Győrben betörtek egy Korányi Frigyes téri házba, amelynek elkövetőjét tetten érték – írja a police.hu.

A helyszínre érkező járőröknek a bejelentő biztonsági szolgálat elfogói elmondták, hogy az ingatlan riasztójának jelzése alapján érkeztek a házhoz, ahol azt látták, hogy a bejárati ajtón kialakított kutyaajtó kerete le van törve.

Fotó: police.hu

Az ablakokon benézve látták, hogy valaki a konyhában tevékenykedik. Felszólításukra – az éppen a hűtőben kutató – fiatalember végül kinyitotta az ablakot és elismerte, hogy ő nem ott lakik.

Az ittas, 19 éves fiatal arra hivatkozott, hogy egy alkalmi ismerősével együtt mászott be a kutyaajtón a házba, aki azt mondta neki, hogy a szülei házába mennek be éjszakára.

Miután bejutott, egyből a konyhába ment, ahol éppen a hűtőben talált kolbászt és üdítőt fogyasztotta, amikor tetten érték.

Fotó: police.hu

A fiatal férfit a rendőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában