Kék hírek

2021.10.16. 09:06

Eltűnt a 15 éves Izabella, keresik a soproni rendőrök – felismeri?

Október 1-jén egy Ausztriában lévő kollégiumból eltávozott, majd az információk szerint Magyarországra utazott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Forrás: police.hu

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 15 éves Sárközi Izabella október 1-jén egy Ausztriában lévő kollégiumból eltávozott, majd az információk szerint Magyarországra utazott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Sárközi Izabellát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában