Kékfény

2021.09.05. 14:12

Körözött férfit csíptek el a rendőrök a Szent István úton Győrben – drog is előkerült a kocsiból

A járőrök Győrben, a Szent István úton intézkedtek egy személygépkocsi vezetőjével szemben a hétvégén. A sofőr adatainak ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy őt a Győri Rendőrkapitányság körözi, továbbá a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A rendőrök átvizsgálták a férfi ruházatát, amelynek eredményeként nadrágja zsebéből kábítószergyanús anyagot tartalmazó alufólia-csomag került elő.

kisalfold.hu

A járőrök a győri lakost elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben kábítószertesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A 40 éves férfit a nyomozók kábítószer birtoklása vétség és járművezetés eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ugyancsak Győrben, a Festő utcában intézkedtek a járőrök egy 35 éves járművezetővel szemben 2021. szeptember 4-én 22 óra 45 perckor. A sofőr adatainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A járőrök a helybéli lakost elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, a nyomozók járművezetés eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában