Egy kanyart nem tudott bevenni

2021.08.26. 17:00

Villanyórának ment egy autós, keresi a győri rendőrség

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint, ismeretlen személy 2021. augusztus 22-ét megelőző időszakban ismeretlen típusú és felségjelzésű járművel közlekedett Győrben, a 82-es számú főúton a Szent Imre út felől az Arató utca irányába. Haladása során a 70-es kilométerszelvény közelében egy kanyarban letért az úttestről, árokba hajtott, ahol a járművel nekihajtott az Arató utcában lévő villanyórának, amelyben kárt okozott. A balesetet követően az ismeretlen sofőr a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában