Veszély az utakon

2021.08.25. 09:18

Vaddisznót gázolt Nagyszentjánosnál az 1-es úton – A sofőr nem sérült meg, de a vad nem élte túl

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az 1-es számú úton, Nagyszentjános térségében, tegnap este 21 óra 20 perckor.

Fotó: police.hu

Egy 21 éves szlovák férfi közlekedett gépkocsijával Komárom felől Gönyü irányába, amikor az út melletti erdős területről egy vaddisznó ugrott a jármű elé. A sofőr az ütközést már nem tudta elkerülni és elütötte az állatot. A gépjárművezető a balesetben nem sérült meg, azonban az elgázolt vad a helyszínen elpusztult. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Korábbi cikkünkben hasznos tippeket olvashat arról, hogy mit tegyen, hogy minimalizálni tudja a károkat, ha vaddal találkozik az utakon:

https://www.kisalfold.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/veszelyes-vadnasz-egesz-gyor-moson-sopron-megyeben-talalkozhatunk-most-ozekkel-az-utakon-11240042/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában