nyomoz a rendőrség

2021.08.29. 08:50

Elhajtott egy autós miután letörte a sorompórudat a 83-ason Győrújbarátnál – fotók

A rendőség egy hónapja keresi a tettest.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: A rendőrség felvétele

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást indított a közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben. Az ismeretlen jármű vezetője gépkocsijával július 30-án 8 óra 51 perckor a 83129-es számú úton közlekedett, a 83-as számú főút felől Győrújbarát irányába. Közlekedése során a 10-es számú vasúti fővonal, AS 55-ös számú átjárójában – a vasúti fényjelzőkészülék tilos jelzését figyelmen kívül hagyva – az átjáró csapórúdjának nekiütközött, azt letörte, majd adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott – közölte a rendőrség vasárnap.

Fotó: A rendőrség felvétele

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményt elkövető gépkocsi vezetőjével kapcsolatban, vagy az eset körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát a 96/520-000 telefonszám 85-73 és a 85-79-es mellékén, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában