Közlekedés

2021.08.04. 09:18

Egy nap alatt három vezetéstől eltiltott sofőrt csíptek el a rendőrök Győrben

Mindegyik sofőrrel szemben büntetőeljárást indítottak.

Forrás: police.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A győri járőrök kedden a délutáni és a kora esti órákban közlekedésrendészeti ellenőrzés során három olyan járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, akik eltiltás hatálya alatt vezettek. Elsőként egy 46 éves bonyhádi férfival szemben intézkedtek Bakonyszentlászlón, a Dózsa György utcában, ahol a járművezető egy szabálytalan kikerülési manőver közben érintőleges ütközött egy másik gépkocsival. A férfi adatainak az ellenőrzésekor derült ki, hogy a Balatonfüredi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől.

Győrben, a Fehérvári út 114. szám alatti helyen is ellenőriztek az egyenruhások egy gépkocsivezetőt, aki a Zöld utca irányából Pér felé haladt autójával. Igazoltatásakor megállapították, hogy a 40 éves egerbaktai férfit az Egri Járásbíróság tiltotta el a vezetéstől. Ezután a járőrök Kossuth Lajos utca 95. szám alatti helyen állítottak meg egy személyautót. A kocsit vezető 24 éves budakalászi lakosról is kiderült, hogy a Szentendrei Rendőrkapitányság eltiltotta a vezetéstől.

A rendőrök mindhárom sofőrt elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságon velük szemben büntetőeljárást indítottak, és a nyomozók járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában