Baleset

2021.07.19. 17:44

Tömeges karambol történt az M1-esen Győrnél – Feloldották az útzárat

kisalfold.hu

Forrás: Szabi Car Autómentés

Frissítve:

Este nem sokkal fél 9 előtt közölte a rendőrség, hogy a balesetet szenvedett járművek műszaki mentése és a szemle is véget ért. Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

Korábban írtuk

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre több mentőegységet is riasztottak. Ellátást követően egy gyermeket könnyebb sérülésekkel, illetve egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállítottak stabil állapotban kórházba.

Az Útinform a honlapján azt írta, öt kamion és egy személyautó karambolozott. Azt ajánlják, aki teheti, a 101-es kilométernél lévő Nagyszentjános/Bőny csomópontnál, de legkésőbb az M19-es autóút csomópontjánál hajtson le az 1-es főút felé.

Korábban írtuk:

Több teherautó és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 110-es és 111-es kilométerszelvénye között, Győr térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A baleset következtében a személyautó a tetejére borult. A győri hivatásos tűzoltók a felborult kocsiból feszítővágóval szabadítanak majd ki egy embert. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek, a hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt – közölte a katasztrófavédelem.

Információink szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között több gépkocsi ütközött össze, és az autók a haladó sávokat elfoglalják. Az elsődleges információk szerint az ütközés során többen megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Az érintett útszakaszt a rendőrség a műszaki mentés, illetve a szemle idejére teljes szélességében lezárta, és a forgalmat az M19-es autóút felé tereli – közölte a rendőrség.

Fotó: Szabi Car Autómentés

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában