Fenyegették, majd letépték a zsebét

2021.07.15. 11:52

Rablással végződött a drogvásárlás Sopronban

Egy 15 és egy 18 éves soproni fiatalt gyanúsítanak a nyomozók.

kisalfold.hu

A rendőrség közleménye szerint egy soproni lakos tett bejelentést a rendőrségen hétfőn arról, hogy július 10-én a délutáni órákban a Kazinczy Ferenc téren ketten kirabolták. A sértett elmondta a rendőröknek, hogy az egyik fiatal előbb a zsebébe nyúlva próbálta meg elvenni a pénzét, de nem járt sikerrel, ezért idősebb társával együtt fenyegetni kezdték, majd nadrágja zsebét letépve elvették az abban lévő értékeit.

Fotó: Rendőrség

A rendőrök a feljelentés napján beazonosították és elfogták a 18 éves H. Tamást, majd másnap, 2021. július 13-án a 15 éves társát is, akiket a Soproni Rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozás során kiderült, hogy a bejelentő drogot akart vásárolni a két fiataltól, akik ekkor figyelték meg, hogy nagyobb összeg van a zsebében és elhatározták, hogy azt mindenképpen megszerzik tőle.

A soproni nyomozók a két helybéli fiút – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában