Lánglovagok

2021.05.09. 13:40

Tűz ütött ki a jánossomorjai szeméttelepen – Ezer négyzetméteren égett a hulladék, megfékezték a lángokat – Olvasói fotók

A tűzoltók nyolc vízsugárral akadályozták meg a lángok terjedését.

kisalfold.hu

18.40 – Tudósítónk, Birkás Gábor felvételei a tűzről

 

17.18 – Győztek a lánglovagok

Hulladék égett Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. Több ezer négyzetméternyi területet érintett a tűz. A tűzoltók összesen nyolc vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

16.22 – Megakadályozták a tűz továbbterjedését Jánossomorja külterületén

Mintegy ezer négyzetméteres területen ég a hulladék Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak a mosonmagyaróvári, a csornai, a győri és a lébényi hivatásos tűzoltók, valamint a bősárkányi és a jánossomorjai önkéntes tűzoltók. Az egységek munkáját több erőgép is segíti.

13.39 – Ezer négyzetméteren ég a hulladék

Mintegy ezer négyzetméteren ég a hulladék egy szeméttelepen, Jánossomorja külterületén. A helyszínre a mosonmagyaróvári, a csornai és a lébényi hivatásos, valamint a jánossomorjai és a bősárkányi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral kezdték oltani a lángokat. Az egységek munkáját két erőgép is segíti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában