Nehezen viselte a szakítást

2021.05.11. 07:57

Tört-zúzott az elhagyott nő Sopronban

A Soproni Járási Ügyészség vádat emelt egy 47 éves nő ellen, aki a szakítást követően rongálta meg volt barátja dolgait – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

A Soproni Járási Ügyészség vádirata szerint a 47 éves vádlott nem bírta feldolgozni, hogy 56 éves barátja szakított vele. Ezért 2019 júliusában, az esti órákban bement a sértett soproni házába és ott dühében törni-zúzni kezdett. Ennek során a nő szétvagdosta a férfi nadrágjait, pólóit, cipőit, összetört egy felmosóvödröt, egy műanyag íjat és a hozzátartozó nyílvesszőket, poharakat, egy antik amforát is. Ezen túl a nő dühében kiöntötte a férfi tusfürdőit, kölnijeit, valamint a szőnyeget is leöntötte vörösborral és ketchuppal. Ezután magához vette a férfi laptopját és távozott a lakásból.

Még aznap este egyszer visszatért a házhoz, ekkor azonban már szembe találkozott a sértettel, akit ököllel arcon is ütött, majd, mikor a férfi kirakta a házból úgy megrugdosta a bejárati ajtót, hogy annak üvege kitört.

A nő a rongálással több mint 150 000,- Ft, a lopással 75 000,- Ft kárt, valamint az ütéssel a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott – áll a hatóság közleményében. Ellene az ügyészség lopás, rongálás és könnyű testi sértés miatt emelt vádat, vele szemben – a halmazati szabályokra figyelemmel – 3 év szabadságvesztés büntetés is kiszabható. Az eljárást a Soproni Rendőrkapitányság munkatársai folytatták le, érdemi döntést pedig várhatóan a Soproni Járásbíróság fog hozni az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában