Kék hírek

2021.04.19. 17:36

Nem gyógyulni, lopni ment egy fiatal nő a győri kórházba

Éppen az elemelt tárcát akarta eltüntetni, amikor a győri kórházban szolgálatot teljesítő rendőr-logisztikus közbelépett.

Forrás: police.hu

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház,

Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld-archív

A rendőrségre április 16-án a déli órákban érkezett bejelentés a Győri Petz Aladár Egyetemi Oktatókórházból egy lopásról. A kiérkező rendőröket a kórházban szolgálatot teljesítő rendőr-logisztikus fogadta, aki elmondta, hogy feladatainak ellátása közben egy gyanúsan viselkedő fiatal nőre figyelt fel.

Megkérdezte, hogy miben segíthet neki, azonban mire odalépett volna hozzá, a fiatalasszony eldobott egy kulcscsomót és a közelben lévő mellékhelyiségbe szaladt, majd bezárkózott. Ekkor érkezett a helyszínre két kórházi dolgozó is, akik elmondták, hogy a nő több irodába is benyitott, emiatt feltételezhető volt, hogy bűncselekmény elkövetésére készült.

A rendőr-logisztikus felszólítására kijött a mosdóból az asszony, aki – amint az később kiderült – az egyik irodából egy iratokkal teli tárcát lopott el, amitől a mellékhelyiségben akart megszabadulni. A buksza vaskos volt, így a 28 éves helybéli nőnek nem sikerült a bizonyítékot eltüntetni. A rendőr-logisztikus a feltételezett elkövetőt elfogta, majd a kiérkező járőrök előállították, és lopás vétsége miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában