Összevesztek a parkolóhelyen

2021.02.08. 12:26

Fegyverrel fenyegetőzött egy férfi Vámosszabadin

A gyanúsított a vita hevében egy lőfegyvernek tűnő tárgyat vett elő, amelynek csövét a sértett fejére irányította.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Fotó: Illusztráció

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. február 7-én 15 óra 13 perckor, miszerint Vámoszabadin, a Gerlice utcában szóváltást követően egy ismeretlen férfi fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette a bejelentőt – közölte a rendőrség.

A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy egy parkolóhely használatából alakult ki közte és a fenyegetőző személy között vita, amelynek során a férfi támadólag lépett fel vele szemben, majd a ruházatából egy lőfegyvernek tűnő tárgyat vett elő, amelynek csövét a fejére irányította.

A bejelentő meghallgatása közben a helyszínen megjelent korábbi támadója, akit a járőrök elfogtak, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállítottak. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi engedéllyel tartott gáz- riasztó pisztolyával próbált ráijeszteni vitapartnerére. A nyomozók a 46 éves vámosszabadi lakost garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában