Kékfény

2021.02.21. 09:06

BMW Mercedes hegyén-hátán – mutatjuk a horrorkaravánt, amit a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök fogtak az M1-esen

A győri rendőrök a közlekedők biztonsága érdekében, túlsúlyos járműszerelvény vezetőjével szemben intézkedtek a hétvégén.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai az M1-es autópálya 158-as kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon úgynevezett horrorkaraván bolgár vezetőjével szemben intézkedtek szombaton.

Az érvényben lévő jogszabályok alapján – a vontatási és a járművek terhelésére vonatkozó szabályok megszegése miatt – nagy összegű közigazgatási bírságot szabtak ki a jármű sofőrjére. Mivel a férfi azt a helyszínen megfizetni nem tudta, a járművet a bírság befizetéséig, illetve a balesetveszélyes helyzet megszüntetéséig – biztonságos helyre parkolva – visszatartották.

Az egyenruhások kiemelt figyelmet fordítanak a megye határainál, illetőleg azok környezetében a túlsúlyos, balesetveszélyes járműszerelvények kiszűrésére, a szabálytalanságokat minden esetben megszüntetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában