Tragédia

2021.01.14. 12:56

Tragédia: Győr környéki család halt meg a kigyulladt autóban a keleti elkerülőn – fotók

Az áldozatok bennégtek a járműben.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

A csütörtöki balesetben egy negyven év körüli férfi és egy nő, valamint két gyermekük, egy fiatal lány és egy kisgyermek halt meg. Úgy tudjuk, a család Győr környéki településen élt.

Péntek 10.25 – A borsonline.hu pénteki cikke az írja, a szemtanúk beszámolója szerint többen is megálltak segíteni, a kamion sofőrje is azonnal kipattant és poroltóval rohant a kocsihoz. Tenni azonban nem tudtak már semmit.

„Próbálták kinyitni az ajtót, akik megálltak, de mondták, hogy olyan gyorsan égett, hogy semmit sem tudtak tenni” – mondta egy szemtanú, Péter.

Péntek 10.20 – A rendőrség pénteki beszámolója szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 813-as számú úton, Győr térségében, január 14-én 12 óra 15 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 40 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival Bőny felől, Győr irányába. Haladása során a főút 0+400. kilométerszelvényében egy előtte haladó jármű előzésébe kezdett, azonban a manőver közben – egy jobbra ívelő útkanyarulatban – a szemből érkező, szabályosan közeledő járműszerelvénynek ütközött, majd kigyulladt. A baleset következtében a sofőr és három utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A rendőrség a balesettel érintett útszakaszt a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.

A baleset körülményeit a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

A rendőrség felvétele

 

A rendőrség felvétele

Csütörtök – A Bors információi szerint pillanatok alatt lángba borult az a személyautó, amely autószállító trélerrel ütközött össze csütörtök délután a keleti elkerülőn Győrnél.

A portál információi szerint az autóban egy győri család utazott: egy házaspár, valamint a 18 éves, és egy kiskorú gyermekük. A családnak esélye sem volt a túlélésre.

A trélert vezető sofőr felesége a Facebookon szólalt meg a tragédiával kapcsolatban:

„A férjem vezette a kamiont és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollegákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsák őket! Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak! Borzasztóan sajnálom!”

Korábban

Négy ember meghalt, miután személyautójuk összeütközött egy teherautóval Győr térségében csütörtökön kora délután – közölte a rendőrség a honlapján.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 813-as út 1. kilométerénél, Győr térségében eddig tisztázatlan okok és körülmények között ütközött össze egy tehergépkocsi és egy személyautó. A balesetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – a személyautóban utazó négy ember életét vesztette.

Portálunk információi szerint az áldozatok bennégtek az autóban.

A baleset helyszínén már zavartalan a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában