Csütörtök este tűnt el

2021.01.08. 10:14

Holtan találták a Győrújbarátról eltűnt idős férfit, kihűlés okozhatta a halálát

A férfinek az egyik győrújbaráti idősek otthonából veszett nyoma.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

A reggeli órákban a kutatócsoport megtalálta az eltűnt férfit a győrújbaráti Napóleon kilátó közelében – erősítette meg a rendőrség.

A férfi életét vesztette. Úgy tudjuk egy meredek túraútvonalon haladt lefelé ,amikor valószínűsíthetően megcsúszhatott és beverhette a fejét. A tegnapi hideg idő és a folyamatos havazás miatt, valószínűleg kihűlés okozta a halálát. A helyszínelés még folyik.

Az idős férfi megtalálásáról a helyszínen értesítették a Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat vezetőjét.

Fotó: Csapó Balázs

A történtek miatt megkerestük a Szentlélek Templom- és Otthonfenntartó Alapítvány kuratóriumának elnökét Benkovich Ferenc plébánost, aki lapunknak elmondta, hogy mélyen megrendítették a történtek. A 68 éves férfi kilenc éve volt a győrújbaráti otthon lakója, aki a győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat szállójából költözött az idősotthonba.

-Kedves, fegyelmezett emberként ismertük, nem volt vele gond, szépen rendbe jött a nálunk töltött idő alatt. Az eltűnése előtt fél órával még az ápolók ellátták forró teával. Értetlenül állunk a történtek előtt, nem tudjuk miért és hogyan hagyta el az otthont – fejtette ki a plébános.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a halálesetet.

 

Korábban

Csütörtök este eltűnt egy 68 éves férfi az egyik győrújbaráti idősek otthonából. A férfi felkutatására a Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat érkezik Győrújbarátra, 11 órakor indítja meg a keresést a mentőcsapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában