Az ablakon jutott be

2020.12.29. 08:54

A kultúrházból lopott szeszes italokat egy férfi Öntésmajorban

Lopás vétsége miatt kell felelnie.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint még nyár elején egy ismeretlen elkövető több szeszes italt lopott el az öntésmajori kultúrházból. A rendőrök a szemle során megállapították, hogy az ismeretlen az épület bukóra nyitva hagyott ablakának párkányára mászott fel, majd annak résén benyúlva kinyitotta a szomszédos nyílászárót, és azon keresztül bejutott a házba.

Ott kutatást végzett, majd több üveg italt magához véve távozott. Az adatgyűjtés alkalmával a rendőrök látókörébe került egy 31 éves helybéli férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt.

Fotó: police.hu

A férfi tartózkodási helyén végzett kutatáskor a járőrök megtalálták az ellopott italos üvegeket, ezért őt elfogták, és a rendőrkapitányságra történt előállítását követően lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Kapuvári Rendőrkapitányság az ügy vizsgálata során szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában