brutál baleset

2020.11.10. 08:23

Mindent vitt: Baross útra hajtott és rombolt egy kisteherautós Győrben – újabb fotók a helyszínről

A sofőr a baleset után kiszállt a kocsiból és miközben tovább italozott elhagyta a helyszínt – olvasható a rendőrség beszámolójában.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: A rendőrség felvétele

Kedden délelőttre már elszállították a kisteherautó a Baross útról, de a rombolás nyomai még látszottak.

 

Korábban – Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Baross Gábor út és az Árpád út sarkán november 10-én 0 óra 15 perckor. Egy 29 éves besenyőtelki férfi közlekedett tehergépjárművel a Szent István úton, majd rákanyarodott a Baross Gábor út belvárosi szakasza felé vezető kerékpárútra és azon végighajtva nagy erővel nekiütközött a bicikliutat lezáró betongyámoknak. A sofőr a járművel az összetört útlezáró eszközön áthajtva – több jelzőtáblát és egy villanyoszlopot kidöntve – végül egy üzlet falának ütközve állt meg – közölte a rendőrség kedden.

A gépjárművezető ekkor a járműből kiszállt és miközben tovább italozott elhagyta a helyszínt. A járőrök a balesetet okozó férfit a közelben elfogták, majd vele szemben alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az egyenruhásoknak sérülésre panaszkodott, ezért őt a mentők kórházba vitték, így a rendőrök egészségügyi ellátása során intézkedtek tőle további mintavételre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában