Garázdaság miatt előállították őket

2020.10.25. 10:49

Verekedés volt szombat este Győrben a szökőkútnál

A verekedőket elfogta a rendőrség.

kisalfold.hu

Információink szerint, szombat este fél hét órakor Győrben a szökőkútnál történt az incidens, amelyhez a rendőrség négy egysége érkezett a helyszínre. Úgy tudjuk, az egyenruhások valamilyen fegyvert, botot, éles tárgyat is kerestek a helyszínen, és egy helyi járatról az utasokat is leszállították.

A rendőrség közleménye szerint hozzájuk szombat este 18 óra 49 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Győrben, a belváros egyik buszmegállójában verekedés történik. A járőrök kiérkezésekor a helyszínt a verekedés résztvevői elhagyták, azonban – a szemtanúk információi alapján – a belvárosban rövid időn belül elfogták a verekedőket, egy 38 éves, és egy 24 éves győri férfit. Egyiküknél gázspray, valamint egy fém eszköz is volt, amelyet a rendőrök a helyszín közelében megtaláltak.

Az egyenruhások a verekedés résztvevőit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őket garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában