Gyorsan lebukott

2020.09.17. 17:14

A 22 éves férfi többször „elkötötte” főbérlője autóját Mosonmagyaróváron 

A 22 éves férfi két hete bérelt szobát a sértettől, mikor a sértett autóját háromszor is elvitte és használta – a sértett tudta nélkül. A kulcsot mindannyiszor a konyhaasztalról vette el.

kisalfold.hu

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint a vádlott 2020 áprilisának közepétől bérelt szobát a sértettől. Május 2. és 4. napja között az elkövető a konyhából háromszor is elvette a sértett autójának kulcsait és használta az autót a sértett tudta nélkül. Körülbelül 10.000 forint értékben használt el üzemanyagot.

„A vádlott a cselekményét – kábítószer birtoklás bűntette és más bűncselekmény miatt – kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el. Az ügyészség az elkövetőt jármű önkényes elvételének bűntettével vádolja. Vele szemben három év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fog döntést hozni” – közölte portálunkkal dr. Takács Péter megyei főügyész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában