fegyverrel fenyegetett

2020.08.06. 17:15

Megfenyegette az eladót egy idős férfi a Sopron Plazában

Egy csomagot akart nyitás előtt átvenni

kisalfold.hu

A rendőrségre augusztus 6-án 9 óra 40 perckor érkezett bejelentés az egyik soproni bevásárlóközpontból, hogy egy fegyveres férfi megfenyegette az egyik bolt alkalmazottját.

A rövid időn belül helyszínre érkező rendőröknek az eladó elmondta, hogy az üzlet nyitása előtt fél órával egy férfi jelent meg a félig lehúzott rács előtt, és az online rendelt csomagját akarta elvinni. Miután az eladó elmondta, hogy még zárva vannak, ezért a küldeményt nem tudja kiadni, a férfi belépett a boltba, majd hangosan kiabált az eladó hölggyel. A veszekedés során az agresszív vevő a pólóját felhúzva egy fegyvert, vagy annak utánzatát mutatva megfenyegette az alkalmazottat.

A nő továbbra sem tudta kiadni a dühöngőnek a csomagját, így végül a férfi távozott.

A soproni rendőrök néhány óra múlva beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott, majd előállítását követően felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntette miatt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított lakóhelyén tartott kutatás alkalmával a rendőrök nem találtak fegyvert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában