Rendőrkézen

2020.07.25. 08:41

A pincét fosztogatta a betörő Győrben

Élelmiszereket, csaptelepet akart elvinni a tolvaj, de az összekészített holmikat már nem tudta elvinni, mert tetten érték.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. július 24-én 13 óra 13 perckor, miszerint Győrben, a Rába utcában egy biztonsági szolgálat munkatársai tetten értek egy betörőt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az ismeretlen férfi a családi ház kerítésén átmászva jutott be az ingatlan területére, majd a pincében lévő hűtőből élelmiszereket, valamint egy ott talált csaptelepet készített össze egy táskába. A helyiséget azonban már nem volt ideje elhagyni, ugyanis cselekménye közben a biztonsági szolgálat munkatársai megzavarták és a rendőrök megérkezéséig a helyszínen visszatartották. Az egyenruhások elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították a 37 éves K. Gyulát, akit a nyomozók lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbevétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában