Sokan lehetünk hálásak keveseknek

2020.05.07. 09:50

Rendőröket jutalmaztak Sopronban

Munkájuk megbecsüléseként a Soproni Rendőrkapitányság kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársait a város önkormányzata elismerésben részesítette.

Máthé Erika

– Most olyan időszakot élünk, amikor nagyon sokan lehetünk hálásak nagyon keveseknek. Azok a kevesek az egészségügyi és a rendvédelmi dolgozók. Ebben a rendkívüli helyzetben mindannyian köszönettel tartozunk az egészségügyben dolgozók mellett azoknak a bátor rendőröknek is, akik mindent megtesznek a soproni emberek biztonságáért – mondta köszöntő beszédében Farkas Ciprián, Sopron polgármestere. Kiemelte, az önkormányzat és a rendőrkapitányság között kiváló az együttműködés és bár egyre többen élnek a városban, a bűnügyi statisztikák évről évre javuló tendenciát mutatnak.

– Az önkormányzat minden évben 12 millió forinttal támogatja a rendőrök munkáját, ezért a kapitány úrral együttműködve azt várjuk el a rendőrségtől, hogy minél inkább fokozzák a közterületi jelenlétet – jelentette ki a polgármester, aki a jutalmak átadását követően erőt, egészséget kívánt valamennyi szolgálatot teljesítő rendőrnek.

Szabó Jenő kapitányságvezető mindenkinek megköszönte a munkáját és gratulált az elismerésben részesült kollégáknak.

A díjazottak névsorát Szaiff Gyöngyi alezredes ismertette: a vizsgálati osztályról Henye Krisztián főtörzszászlós, a közlekedésrendészetről Nyul Szabolcs főtörzszászlós, a bűnügyi osztályról Udvardi Béla Tibor szenior főtörzszászlós, a közrendvédelemből Balogh Csaba törzszászlós, Földvári Tamás törzs-

őrmester, Kóczán Olivér Jenő őrmester, továbbá Csiszárné Hetzer Ildikó, Gáspár Józsefné és Varga Irén rendvédelmi igazgatási alkalmazottak, valamint Simon Mihály Ferenc szenior főtörzszászlós, a hivatal munkatársa részesült elismerésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában