Ittas vezetés

2020.05.14. 11:04

Kisegítették az árokba hajtott autóból a részeg sofőrt, aki aztán leesett a padról és megsérült Bőnyben

Az erősen ittas sofőr kocsija tele volt üvegekkel.

kisalfold.hu

Fotó: rendőrség

Bejelentés érkezett a rendőrségre szerda késő este, miszerint Bőnyön, a Szabadság utcában egy személygépkocsi árokba hajtott és a jármű vezetője nyilvánvalóan ittas állapotban van. A helyszínre érkező járőr megállapította, hogy a férfinek segítséget nyújtók az 54 éves helybéli lakost kisegítették az autóból, majd egy padra ültették, ahonnan erősen ittas állapota miatt leesett és fejét a járdaszegélybe ütve megsérült – írja honlapján a rendőrség csütörtökön.

Fotó: rendőrség

A jármű utasterében a rendőrök több – kiürített – italos üveget találtak, a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter is pozitív értéket mutatott, ezért tőle egészségügyi ellátása során további mintavételről intézkedtek. Az egyenruhások azt is megállapították, hogy a járművezető nem tartotta magánál vezetői engedélyét, ugyanis annak érvényessége 2019. október 9-én lejárt.

Fotó: rendőrség

A Győri Rendőrkapitányságon az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 269 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést és négy gépjárművezető esetében jelzett pozitív értéket a műszer.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában