Ittas vezetés

2020.05.20. 14:02

Három ittas sofőrt kapcsoltak le egy nap alatt a megyében

Kapuváron, Rajkán és Mosonmagyaróváron csípték el az ittas sofőröket az elmúlt 24 órában.

Forrás: police.hu

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei Cirákon, a Kertalja utcában egy helybéli sofőrt ellenőriztek 2020. május 19-én 17 óra 17 perckor. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták, majd a rendőrkapitányságra további mintavételre előállították.

Ugyanazon a napon 18 óra 28 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Rajkán egy járművezető gépkocsijával egy kerítésnek ütközött, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr Dacia típusú autójával az Ady Endre utca 18. szám mögötti útszakaszon, a fenti szám alatt lévő épület kerítésének ütközött, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott. Adatgyűjtést követően az egyenruhások beazonosították a balesetet okozó járművet és annak vezetőjét, akit otthonában igazoltattak. Mivel a férfi ellenőrzésekor az alkoholteszter pozitív értéket mutatott, őt elfogták, majd további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Mosonmagyaróváron, a Hold utca 2. szám előtti útszakaszon igazoltatták a rendőrök 2020. május 20-án a hajnali órákban egy gépkocsi vezetőjét. A helybéli sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter szintén pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogását követően a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra állították elő további mintavételre.

Az illetékes rendőrkapitányságokon mindhárom járművezető esetében büntetőeljárás indult ittas járművezetés vétségének gyanúja miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában