Az apa zavartan viselkedett

2020.05.21. 08:07

Gyermekét bántalmazta egy férfi Téten

A 37 éves férfi drogteszt pozitív lett – közölte a rendőrség.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: Illusztráció/police.hu

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre május 20-án 12 óra 45 perckor arról, hogy Téten egy férfi, otthonukban bántalmazta gyermekeit. A kiérkező rendőröknek a gyermekek elárulták, hogy apjuk zavartan viselkedett, agresszív volt, majd egyiküket úgy megütötte, hogy a száján sérülése keletkezett. A rendőrök a helyszínen tapasztalt életkörülményekre, valamint a rendelkezésre álló adatok alapján elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves férfit, akivel szemben – a rendőrkapitányságra történt előállítását követően – drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott – közölte a rendőség csütörtökön.

A férfit a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása vétség, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A kiskorú gyermekeket a rendőrök a nagyszülőnél helyezték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában