Tragédiával zárult az italozás

2020.04.22. 18:22

Letartóztatták azt a nőt, aki szíven szúrta a férjét Komárom-Esztergom megyében

A bíróság elrendelte annak a tokodi nőnek a letartóztatását, akit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki a nyomozók.

kisalfold.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája 2020. április 22. napján elrendelte annak a nőnek a letartóztatását, aki 2020. április 19. napján a délutáni órákban tokodi otthonukban előzetes szóváltást követően megölte a férjét.

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő nő 2020. április 19. napján 17 óra körüli időben tokodi lakóhelyükön előzetes szóváltást követően egy 8,5 cm pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta a szintén ittas állapotban lévő férjét. A sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Police.hu

„A nőt emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság. A gyanúsítottal szemben 2006. évben is folyt büntetőeljárás súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal, kis-közepes erővel mellkason.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el” – közölte Dr. Reszl Ildikó, Komárom-Esztergom megyei főügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában