Két gyermekét ölte meg az apa

2020.02.07. 22:02

Családi dráma Tatabányán: „Elképzelhetetlen volt róla, hogy bántsa a gyerekeit”

A férfi otthonukban ölte meg 7 és 9 éves gyermekét, majd magával is végzett.

Török Zsuzsa

Forrás: police.hu

 

A gyermekeit meggyilkoló férfit kiegyensúlyozottnak ismerték. Mérnök ember volt, aki munkája mellett zenélt is – tudta meg portálunk.

Információink szerint a házaspár mindkét tagja diplomás, a férfi mérnökként dolgozott egy autó alkatrészekkel foglalkozó vállalkozásnál, felesége pedig egy szolgáltató cégnél van állásban. Állítólag táppénzen tartózkodott már két hete, s a gyerekek is otthon voltak betegen a tragikus órában.

Fotó: police.hu

A család jó ismerőse férjet és feleséget egyaránt kiegyensúlyozott személyiségnek ismerte, a férfi mindig udvariasan, tisztelettudóan viselkedett. „A F. nem volt pánikbeteg, s nem állt pszichiátriai kezelés alatt sem!” – állítja határozottan egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki azóta sem tud felocsúdni a döbbenettől. „Sírva hívott minket az orvos, először nem is értettük, hogy mi történt. Meghalt F. meg a kicsi F.” – mondta. „Teljesen lesokkolt mindenkit az eset. Semmi jele nem volt a tragédiának, nem veszekedtek, úgy láttuk, hogy szépen élnek.” – fogalmaz egy kolléga.

„Olvassuk az internetes hozzászólásokban a kommentelők felvetését: hogyan hagyhatta otthon a feleség a két gyermeket a férfival? Aki ismeri F-t, tudja, hogy teljességgel elképzelhetetlen volt róla, hogy bántsa a gyerekeit!” – teszi hozzá a nő kollégája.

A családi dráma negyedik áldozatát – aki egyszerre vesztette el férjét és két gyermekét – sokkos állapotban vitték kórházba a helyszínről, s jelenleg is mély altatásban tartják.

Úgy tudjuk egyébként, hogy a 40 éves, gyermekeit és magát is legyilkoló férfi nemrég zenekart alapított, melyben gitározott is. Február 15-én lett volna koncertje az egyre felkapottabb Elzárt Világ nevű bandának Budapesten.

Fotó: police.hu

Korábban írtuk:

Egy apa otthonukban ölte meg 7 és 9 éves gyermekét, majd magával is végzett – közölte pénteken, kora délután a honlapján a rendőrség.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken fél 12-kor kapott bejelentést családi veszekedésről, a helyszínen azonban már csak a tragédia beálltát tudták megállapítani.

A bűncselekmény Tatabánya-Bánhida városrészében, családi házas övezetben történt.

A kemma.hu úgy tudja, hogy a 40 éves apa egyedül volt otthon a gyerekekkel. Azt írják, a környéken élőket megrázta az eset. A helybeliek a családot nem ismerték jól, még abban is megoszlanak a vélemények, hogy albérlők vagy tulajdonosok voltak-e az érintettek – teszi hozzá tudósításában a komárom-esztergomi hírportál.

Az MTI információi szerint a rendőröket a szomszédok értesítették, a járőrök a 7 és 9 éves fiút megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett segíteni rajtuk.

Az apa pszichiátriai kezelés alatt állt – tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában