Karambol

2019.12.08. 19:34

Hat autó ütközött, négyen megsérültek

Katasztrófavédelem

Frissítve:

Befejeződött a műszaki mentés és a szemle az M85-ös számú autóúton, Rábapatona térségében, ahol korábban hat személygépkocsi ütközött. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat – közölte nem sokkal este háromnegyed 11 előtt a rendőrség.

Korábban írtuk:

A rendelkezésre álló adatok szerint – eddig tisztázatlan okból – hat személygépkocsi ütközött 2019. december 8-án 18 óra 40 perckor. A baleset során négy ember megsérült, ellátásukat a mentőszolgálat munkatársai megkezdték – közölte a rendőrség.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta. A Győr felől, Csorna irányába közlekedőket a rendőrök az autóút 2. kilométerszelvényben lévő körforgalomnál visszafordítják.

Korábban írtuk:

Összeütközött hat személyautó az M85-ös autóúton, Rábapatona térségében. Műszaki mentés céljából a győri és a csornai hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt – Ikrény és Enese között – teljes szélességében lezárták – közölte szombat este negyed nyolc után a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában