Gyújtogatássorozat

2019.09.16. 14:00

Több helyen gyújtogattak Mosonmagyaróváron, az égő kamiont egy férfi megmentette

Vélhetően gyújtogatássorozat történt szombat hajnalban Mosonmagyaróváron. Három helyszínen kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk, a harmadikon egy arra járó férfi mentette meg az égő kamiont.

kisalfold.hu

A ruhakonténer tartalma is lángra kapott.

Vélhetően gyújtogatássorozat történt szombat hajnalban Mosonmagyaróváron. Három helyszínen kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk, a harmadikon egy arra járó férfi mentette meg az égő kamiont. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a tűzesetekkel kapcsolatosan a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el. Azaz valószínűleg szándékos gyújtogatás történt.

A ruhakonténer tartalma is lángra kapott.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől megtudtuk: az Április utcában teljes terjedelmében égett egy személyautó. A Huszár Gál utcában egy másik gépkocsi lökhárítója lángolt, a mosonmagyaróvári tűzoltók fékezték meg a lángokat.

A harmadik eset a Tesco áruház mögött történt. Ott egy kamion parkolt, aminek az eleje füstölt, égett. Egy kamionos – a Kisalföldnek úgy mutatkozott be, hogy Kopasz Janika – véletlenül éppen arra járt és azonnal intézkedett. „Ha tíz perccel később érek oda, az egész jármű leéghetett volna. Nem tudom, kit zavarhatott a szerelvény? De furcsa viccei vannak, az biztos”– mondta a Kisalföldnek.

Ugyancsak szombaton hajnalban egy szelektív hulladéksziget és egy használt ruhás konténer is meggyulladt a Csaba utca és a Kórház utca sarkán. Szintén a tűzoltók avatkoztak közbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában