Időjárás

2023.03.15. 07:40

Borult, felhős idő várható, de talán eső nem áztatja az ünnepet Győr-Moson-Sopronban

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Március 15-én, nemzeti ünnepünk napján késő délutánig erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A Dunántúlon csak néhol fordul elő csapadék, a Dunától keletre azonban több helyen várható eső, zápor, a hegyekben havas eső is lehet. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, nyugaton viharos. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet - írja a koponyeg.hu.

Forrás: koponyeg.hu

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, szerdán nagyrészt borult idő várható, azonban a nap második felétől az Alpokalján csökkenni kezd a felhőzet. Szerdán napközben a Dunántúlon már nem valószínű csapadék.
A szerda délelőtti óráktól előbb az Északi-középhegységben, majd késő délután a Tiszántúlon is havas esőbe, havazásba válthat a csapadék, de megmaradó hó legfeljebb a hegyekben lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 3 és 8 fok között alakul, a keleti határnál eleinte ennél pár fokkal melegebb is lehet.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában