Időjárás

2023.02.01. 06:39

Erős szelet kaphatunk, de 10 fok lesz Győr-Moson-Sopronban

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 5 és 10 fok között valószínű.

kisalfold.hu

Illusztráció: pixabay.com

Várható időjárás szerda éjfélig

Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan (nagyobb eséllyel a középső tájakon) várható eső, havas eső, a hegyekben hó. A nyugati, északnyugati szél erős lesz - közölte a koponyeg.hu.

Szerdán csak rövidebb napos időszakok valószínűek. Elszórtan, szerda napközben átmenetileg több helyen várható záporeső; a havas eső záporok, hózáporok esélye egyre inkább északkeletre szorul, majd szerdán már inkább csak a hegyekben lehet halmazállapot-váltás.

Az északnyugati, nyugati szél gyakran megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A délnyugati megyékben, illetve északkeleten többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -5 fok között változik, a szélcsendesebb részeken számíthatunk az alacsonyabb értékekre. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 5 és 10 fok között valószínű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában