Időjárás

2023.01.25. 07:27

Felhőkkel ébredtünk Győr-Moson-Sopronban

Rétegfelhős idő várható, északkeleten napsütés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 1 és 6 fok között valószínű.

kisalfold.hu

Felhős idő várható - Illusztráció: pixabay.com

Várható időjárás szerda éjfélig

Rétegfelhős időre számíthatunk, de - főleg a nap első felében - északkeleten többórás napsütés is lehet. Délután a délnyugati tájakon előfordulhat kisebb eső, szitálás - írta előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Szerdán az ország nagy részén tovább csökken a felhőzet, majd éjszaka elsősorban a Dunántúlon, illetve a déli, délkeleti megyékben alacsonyszintű rétegfelhőzet, helyenként köd képződik. Szerda napközben a réteges felhőzet terjeszkedik, de legnagyobb eséllyel az Északi-középhegység, illetve az Észak-Alföld tágabb térségében (beleértve a fővárost is) hosszabb időre kisüthet a nap. Számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb a borult részeken lehet hószállingózás, szitálás, a ködös részeken esetleg ónos szitálás. Az északi, északkeleti szél helyenként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 1 és 6 fok között valószínű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában