Időjárás

2022.11.21. 07:01

Szinte egész nap ködre számíthatunk Győr-Moson-Sopronban, 10 fok lesz

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 4 és 10 fok között valószínű.

kisalfold.hu

Egyre hidegebb napok jönnek - Illusztráció/pixabay.com

Várható időjárás hétfő éjfélig

Reggelre sokfelé képződik köd, mely a déli órákra nagyrészt feloszlik, és változóan rétegfelhős idő várható, kevés napsütéssel. Nem lesz csapadék. A délies szél mérsékelt marad - írta a kopnyeg.hu.

Éjszaka már nagy területen képződött rétegfelhőzet vagy köd, illetve helyenként zúzmarás köd is. Szitálás, ónos szitálás is előfordulhat, hajnalban északnyugaton pedig gyenge eső is lehet.

Hétfőn napközben általában közepesen vagy erősen felhős idő valószínű rövidebb-hosszabb napos időszakokkal. A felhőzet érdemi csökkenésére nyugat felől lehet számítani délutántól, de hétfő estétől ismét köd és rétegfelhőzet képződik. Számottevő csapadék nem várható. Jobbára mérsékelt marad a szél.

A legalacsonyabb hőmérséklet általában -3 és +2 fok között várható, de a kevésbé felhős, hidegre érzékeny helyeken ennél alacsonyabb értékek is valószínűek. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 4 és 10 fok között valószínű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában