Ne felejtsük otthon a vizes palackot!

2022.08.16. 17:25

Szerdán 35 fok várható Győr környékén - videó, hírgrafika

Az elkövetkező napokban tovább fokozódik a hőség, csütörtökön, pénteken már a 38-40 fokot is megközelíti majd a hőmérséklet az ország egyes pontjain. Megyénkben 35 fok lehet a csúcs.

kisalfold.hu

Fotó: MW-archívum

Fotó: Unger Tamás

Kedden napos idő várható erőteljes gomolyfelhő-képződéssel, és kevés fátyolfelhővel. Elszórt jelleggel alakulhatnak ki záporok, zivatarok néhol intenzív csapadék kíséretében. Éjszakára a csapadék megszűnik, a gomolyfelhők összeesnek és a legtöbb helyen kiderül az ég. Szerdán csak kevés gomolyfelhő zavarhatja a napsütést, egy-egy zápor, zivatar legfeljebb az északkeleti határvidéken fordulhat elő.

 

Az északnyugati, nyugati szelet napközben élénk, zivatarok környezetében erős, akár viharos lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 21 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán az ország döntő részén 33 és 36 fok között várható - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában