Harmadik forduló

2023.02.09. 16:25

Audi Hungária Bértárgyalás - Az AHFSZ bérkövetelésének szakmai elemzése

Az Audi Hungaria és az Audi Hungária Független Szakszervezet tárgyalódelegációi a csütörtöki napon folytatták a szakszervezet által átnyújtott bérkövetelés közös szakmai elemzését.

kisalfold.hu

Illusztráció - Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld Archív

Fotó: Csapó Balázs

A felek tovább vizsgálták a követelt bérfejlesztés gazdasági hatásait. Napirenden volt többek között a jubileumi bónusz rendszere, az 50 és 55 év feletti munkavállalókat megillető szabadságkeretből, a saját rendelkezésű napokra vonatkozó szabályozás, a teamgyűlések kérdésköre és az elszámolási időszakban megkeletkezett negatív órák kezelése munkaviszony megszűnése esetén - írta közleményében az Audi Hungária.

A bértárgyalások 2023. február 2-án kezdődtek meg. A munkaadói és munkavállalói képviselet közötti, jelenleg érvényes bérmegállapodás 2023. március 31-ig hatályos, így a feleknek lehetősége van a fenti témákat érdemben megtárgyalni.

A felek célja, hogy a jelenleg zajló bértárgyalások során vállalatunk jövőképességét erősítő és egyben munkatársaink éves jövedelmének versenyképességét megőrző megállapodást érjenek el. 

A két előzményről cikk ajánlónkban olvashatnak:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában