Ingatlanbazár

2023.01.08. 13:01

185 milliós álom családi ház Győrszentivánon - Beköltözne? - Fotók

150 négyzetméteres elegáns, vonzó otthon keresi új tulaját Győrszentivánon. A rezsi védett jelzővel ellátott ingatlan leírása és képei is igazán izgalmasak.

kisalfold.hu

“Igényes családi otthon sok lehetőséggel eladó Győrszentiván kedvelt, csendes, Győrből könnyen megközelíthető részén eladó egy 150 négyzetméteres, 3 szobás családi házból és 2 különálló, egyenként 50 négyzetméteres lakrészből álló, igényesen kialakított családi otthon a hozzá tartozó 50 négyzetméteres dupla garázzsal és 1349 négyzetméteres, nagy telekkel.

Cserépkályha

Az igényesen felújított és folyamatosan karbantartott 150 m2-es családi házat kényelmes és világos terek jellemzik, a hatalmas nyílászáróknak és az Észak-Nyugati tájolásnak köszönhetően a házban egész nap napfényben fürödhetünk. A ház elosztása: előszoba, étkező, konyha, nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, WC, mosókonyha, pince, kazánház, télikert, fedett terasz. Az épülethez pince, télikert és elektromos kapus dupla garázs tartozik. Az „L” alakú épület hátsó szárán a garázs mellett 50 m2-es, több funkcióra is alkalmas (apartman, garzon, hobbiszoba, iroda, stb.) helyiség, felette egy külön megközelíthető, szintén 50 m2-es (lakásnak, apartmannak egyaránt alkalmas) beépíthető tetőtéri található. [...]”

Konyhapult

A “rezsi védett” ingatlan jellemzői
- telek: 1349 m2, családi ház: 150 m2 + 2 x 50 m2 apartman és tetőtéri lakás
- dupla garázs, elektromos kapuval
- a ház előtt autóbeálló további két autó számára
- fedett terasz, kerti kiülő
- gondozott kert gyümölcsfákkal, kúttal, szépen művelt veteményeskerttel
- Rezsi védett ingatlan: a gáz- és villany fogyasztás a meghatározott átlagfogyasztás alatti.

Szoba kilátással

Műszaki paraméterek:
- Falazat: 30 cm-es Porotherm tégla + 10 cm szigetelés
- Tetőfedés héjazata: Bramac betoncserép
- Fűtés: gáz cirkó kazán + esztétikus cserépkályha a nappaliban + infrafűtés 2 szobában

Ez az igényesen kialakított és gondozott, egyedi ingatlan elegáns és mégis családias otthonnak, és családi vállalkozásnak egyaránt alkalmas, és emellett még számtalan lehetőséget hordoz magában. Ha szükséges, elegendő elszeparált tér van itt több generáció számára is: akár a nagyobb gyerekek külön lakrészbe költözésére, akár a gondoskodásra szoruló idősebb szülőkkel történő laza összeköltözésére gondolunk. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában