Szuper ház Révfaluban

2022.12.11. 17:19

Beköltözne? Szauna és gardróbszoba is akad a 339 milliós házában Győrben - fotók

A 180 négyzetméteres, mediterrán hangulatú családi ház azonnal megfogja az ember tekintetét a kandalló melletti nyers tégla felület.

kisalfold.hu

Ház medencével

“Győr-Révfalu-Vízivárosban, egyedi hangulatú, zárt lakóparkban, 940 négyzetméteres parkosított telken, 2007-ben épült, 180 négyzetméteres, 2 szintes, 4 hálószobás, 2 fürdőszobás családi ház, garázzsal, úszómedencével eladó. Ár: 339 millió forint.

Az ingatlan Győr Belvárosától 10-15 perc sétára, a közelmúltban kialakított igényes, zárt lakóparkban található. Privát hangulatú, már teljesen kialakult növényzetű kert, öntözőrendszer, kerti tároló, és egy fűtött 7x3,5 méteres medence lett beépítve. A 60 négyzetméteres félig fedett terasz déli, délkeleti fekvésű, kellő intimitást ad a növényzet zártsága miatt.

Az épület mediterrán hangulatú, otthonos, praktikus elosztású, az emeleti szint is teljes értékű. A földszinten nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba szaunával, vendég wc, mosókonyha található. A 20 négyzetméteres garázs a mosókonyhán keresztül közvetlenül is megközelíthető. Az emeleten 2 hálószoba, hozzájuk tartozó erkélyek, fürdőszoba, valamint a galériában egy dolgozó lett kialakítva. A fűtést gázkazán biztosítja, a nappaliban kandalló is kellő meleget tud adni, valamint a napelemekhez az előkészítés is megtörtént. A ház riasztóval, központi porszívóval és klímaberendezésekkel szerelt. Az ingatlan elhelyezkedése, igényesen karbantartott állapota és a már kialakult környezete miatt kiváló választás. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában