Elszabadultak a költségek

2022.11.01. 20:08

Egy újabb vendéglátóhely zár be Sopronban

kisalfold.hu

Forrás: Cafe-Nana / Facebook

A József Attilla utca és az Újlak utca sarkán található hangulatos kávézó és cukrászda a Facebook oldalán jelentette be, hogy eljött a nap amikor búcsúzni kényszerülnek. 

A Cafe-Nana azt írja, hogy a kedvezőtlen gazdasági környezetben nem maradt más választásuk. Döntésüket azzal indokolják, hogy a továbbiakban ezt a minőséget már a jelentősen megnövekedett alapanyag, és rezsi árak mellett, nem tudják nyereséggel fentartani, veszteséget pedig nem akarnak termelni. Hozzáteszik, rengeteg szellemi, és magántőkével hozták életre a vállalkozást. Az volt az álmuk, hogy valami mást, újat és finomat, ugyanakkor egészségeset hozzanak létre Sopron gasztronómiai kínálatában, de - mint fogalmaznak -, ez igy ebben a formában, ilyen magas költségek mellett veszteség nélkül a továbbiakban nem fentartható. Megjegyzik ugyanakkor, hogy bíznak benne, hogy idővel jobbra fordulnak a körülmények, és a bezárás csak átmeneti lesz. 

Nem tűnnek el teljesen a város gasztronómiai palettájáról: rendezvényeken, partnereiknél továbbra is elérhetők lesznek a termékeik, és vásárlóik nem maradnak karácsonyi bejglik és aprósütemények nélkül sem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában